Program açılışına Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu’nun yanı sıra, Didim Belediye Başkanlığı, Didim Müze Müdürlüğü ve Didim İlçe Tarım Müdürlüğü’nden yetkililer katılım gösterdi. Programda açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, farklı üniversitelerden gelen gerek öğretim üyelerini gerekse de öğrencileri ağırlamaktan çok memnun kaldığını belirterek tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.
Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyelerinin düzenleme kurulunda yer aldığı eğitim programında; Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Bülent Deniz, Prof. Dr. Çiğdem Kılıçaslan Deniz ve Prof. Dr. Barış Kara projede eğitmen olarak görev aldı.
7 farklı üniversiteden 11 eğitmenin ve 13 farklı üniversiteden 18 öğrencinin katılım sağladığı eğitim programında, tarihsel çevrelerde yapılacak peyzaj tasarım çalışmalarında genel yaklaşımın nasıl olması gerektiği ve bu çevrelerde geleneksel dokunun korunma-kullanma dengesi kapsamında sürdürülebilirliğinin nasıl sağlanabileceği hakkında bilgiler verildi.
Eğitimde 3 gruba ayrılan öğrenciler, örnek çalışma alanları olarak Kıyıkışlacık İasos Antik Kenti, Didim Akköy Kentsel Siti ve Didim Arkeopark Arkeolojik Sit alanları olmak üzere 3 farklı alanda çalıştı. Öğrenci ve eğitmenler örnek alanlara teknik gezi düzenleyerek yerinde incelemelerde bulundu. Çalışma grupları elde ettikleri çıktı ve projeleri 17 Eylül 2023 tarihinde ayrı ayrı sunarak programı tamamladı.
Atletizm Takımımız Türkiye Şampiyonu! Almanya’da Ülkemizi Temsil Edecek
Söke İşletme Fakültesi, Mezunlarını Görkemli Bir Törenle Uğurladı
Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyeti Coşkuyla Kutladı
Yılmazköy Ortaokulu Öğrencilerinden ADÜ’ye Ziyaret
Üniversitemizde, Uluslararası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sergisi Açıldı
Üniversitemizde, Hemşirelik Haftası Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu