Köşk MYO Gıda İşleme Bölümü tarafından düzenlenen etkinliğe öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Program kapsamında, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği Başkan Yardımcısı Gülşan Aldemir, “Dünya Gıda Günü” başlıklı sunumunda gıda güvenliği, israfın önlenmesi ve bireysel sorumluluk konularında önemli bilgiler aktardı. Ardından Köşk İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Pınar Demir, “Sürdürülebilir Tarım” konulu sunumunda çevre dostu üretim yöntemleri ve tarımda verimliliğin artırılmasına yönelik uygulamaları paylaştı.
Etkinlik, konuşmacılara teşekkür belgelerinin Köşk MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kübra Gençdağ Şensoy tarafından takdim edilmesiyle sona erdi.
Program, öğrencilerde sürdürülebilir yaşam bilincinin gelişmesine ve gıda israfına karşı farkındalığın artmasına katkı sağladı.
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Atça MYO’da Doğa Yürüyüşü ve Açık Hava Sineması Etkinlikleri Düzenlendi
Merkez Laboratuvarı Taşınma Süreci Kapsamında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, YÖKAK 2025 Yılı Değerlendirme Programları Bilgilendirme Toplantısı’na Katıldı
Yabancı Diller Yüksekokulunda Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu