Köşk MYO Gıda İşleme Bölümü tarafından düzenlenen etkinliğe öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Program kapsamında, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği Başkan Yardımcısı Gülşan Aldemir, “Dünya Gıda Günü” başlıklı sunumunda gıda güvenliği, israfın önlenmesi ve bireysel sorumluluk konularında önemli bilgiler aktardı. Ardından Köşk İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Pınar Demir, “Sürdürülebilir Tarım” konulu sunumunda çevre dostu üretim yöntemleri ve tarımda verimliliğin artırılmasına yönelik uygulamaları paylaştı.
Etkinlik, konuşmacılara teşekkür belgelerinin Köşk MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kübra Gençdağ Şensoy tarafından takdim edilmesiyle sona erdi.
Program, öğrencilerde sürdürülebilir yaşam bilincinin gelişmesine ve gıda israfına karşı farkındalığın artmasına katkı sağladı.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu