Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizden 112 Acil Çağrı Merkezine Hizmet İçi Eğitim Desteği

02.06.2023
Üniversitemiz akademisyenleri, 15-26 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirdikleri eğitimlerle, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünde Çağrı Alıcı ve Çağrı Yönlendirici olarak görev yapan personelin hizmet içi eğitimlerine katkıda bulundu.

Acil Çağrı Hizmetlerinin etkili, verimli, kesintisiz ve koordinasyon içerisinde yürütülebilmesini sağlamak adına Üniversitemiz akademisyenlerinden Prof. Dr. Hacer Harlak ve Arş. Gör. Begüm Açık Yavuz “İnsan İlişkileri ve İletişim Teknikleri, Doç. Dr. Tuncay Saygın “Etkili ve Güzel Konuşma Teknikleri”, Doç. Dr. Cennet Şafak Öztürk ve Arş. Gör. Merve Demir “Problem Belirleme ve Çözme Teknikleri- Stres Yönetimi”, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Öner “Mağdur Psikolojisi”, Dr. Öğr. Üyesi Fulya Torun “Bilgi Gizliliği ve Güvenliği”,  Dr. Öğr. Üyesi Büşra Şahin “İlk ve Acil Yardım Eğitimi”, Öğr. Gör. Sait Paşa “Temel Hukuk”, Öğr. Gör. Mehmet Atik “Grup Çalışması”, Öğr. Gör. Berkin Hanaylı “Çağrı Alma, Analiz ve İşlem Basamakları”, Arş. Gör. Kudret Akın Toker “Halkla İlişkiler ve Mesleki Gelişim” konularında katılımcılara bilgi verildi.

İki farklı grup şeklinde eğitimde yer alan katılımcılar, olumlu geri bildirim ve memnuniyetlerini dile getirdi. Eğitimler, Üniversitemiz ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünün arasında kurumlar arası iş birliği açısından olumlu bir süreç yaşandığının ifade edilmesiyle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN