Konferansa Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hicabi Arslan, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arş. Gör. Ali Emre Dingil, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Doç. Dr. Süleyman Doğan, gerçekleştirdiği sunumunda eğitim-öğretim üzerine önemli tespitlerde bulundu. Geleneksel metodun yerine, inovatif metodu öneren Doç. Dr. Doğan, inovatif metodun öğrenmeyi kolaylaştırdığını ve yönetişimi sağlamlaştırdığını belirtti.
Bunun yanı sıra çocukların gelişimi hakkında bilgiler veren Doç Dr. Doğan, eğitimdeki yeni inovatif yapılanmayla, çocukların zihinlerinin özgür bir şekilde, girişimci ruhla geliştirilmesinin önemine vurgu yaptı. Öte yandan çocukların odaklanma sorunu olduğuna işaret eden Doç. Dr. Doğan, çizgi filmler ve bazı materyallerin subliminal (bilinçaltı) mesajlarla çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine olumsuz etkilerde bulunduğuna dikkat çekerek, önlemlerin en kısa sürede alınması gerektiğini söyledi. Doç Dr. Doğan, yeni eğitim modelini yapılandırırken sosyal ağların eğitimde kullanılmasına, müfredatın teknolojik olup denetime ve gelişime açık olmasına, öğrencinin sınıfa hapsedilmemesine dikkat edilmesi gerektiğini ifade ederek sunumuna son verdi.
Konferansın sonunda kitabını imzalayan Doç. Dr. Süleyman Doğan’a, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan teşekkür belgesi ile Üniversitemiz hediye paketini takdim etti.
Üniversitemizde, Dünya Felsefe Günü Kapsamında Sempozyum Düzenlendi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu