Etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Akyol, Üniversitemiz Teknokent AŞ Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem, Kuantum Patent Uzmanlarından Orhan Veli Çimen ve Barış Kurt, akademik personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Akyol, düzenlenen etkinliğin ADÜ için önemli bir farkındalık eğitimi olduğuna dikkat çekerek; Üniversitemizde fikirlerin ticarileşmesi, ekonomik fayda yaratması açısından değerli olduğuna değindi. Akyol, Bu tür eğitimlerin sık sık yapılması ve buluş sahibi hocalarımızın bölgeye değer katacak çalışmalarının gün yüzüne çıkması için her zaman destek sağlayacaklarını belirtti.
Kuantum Patent Uzmanları Orhan Veli Çimen ve Barış Kurt sunumlarını; marka, patent, fikri sınai, mülkiyet hakları ve telif hakları konu başlıklarında gerçekleştirdi. Orhan Veli Çimen 6769 sayılı fikri sınai kanununda yapılan değişikliklerden bahsederek artık akademisyen buluşlarının kanunda yer aldığını ifade etti. İncelemesiz patentin kaldırıldığını aktaran Çimen, böylece çalışanların ne kadar, ne şekilde ödüllendirileceği vb. konularda kafa karıştırıcı noktaların da ortadan kalktığını belirtti.
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni'ne Katıldı
Öğretim Üyemiz, Bağımlılıkla Mücadele İl Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı
Üniversitemizde “Weimar Klasik Döneminde Faust ve İrade” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Elemanımızın Kitabı Yayımlandı
Köşk Meslek Yüksekokulunda Kalite ve Akreditasyon Sürecine Yönelik Eğitimler Gerçekleştirildi
ADÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Nazilli İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Kariyer Etkinlikleri Düzenlendi
Karacasu Memnune İnci MYO’da “Geleceğin Lideriyim” Semineri Gerçekleştirildi
Ziraat Fakültesi Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu
Çine Meslek Yüksekokulunda İftar Yemeği Etkinliği Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu