Myrina ve Gryneion yerleşimlerinde başlangıcından itibaren yapılan kazı ve araştırmalarla birlikte elde edilen belgelerin değerlendirildiği çalışmadaki amaç, şimdiye kadar elde edilen veriler ve bulguların toplu bir şekilde araştırma bandı olarak bilim dünyasına sunulması olarak belirlenmekte.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün izinleriyle 2015 yılında başlayan yüzey araştırmalarında elde edilen ilk verilerin sunulduğu çalışmada, on dokuz araştırmacı tarafından değerlendirilen yirmi beş ayrı makale mevcut.
Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Biriminin de desteklediği projede, Yrd. Doç. Dr. Murat Çekilmez’in yanı sıra Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinden, Doç. Dr. Mesut Kırmacı, Doç. Dr. M. Evrim Demir, Yrd. Doç. Dr. Aydın Erön, Yrd. Doç. Dr. Emre Erdan, Yrd. Doç. Dr. Murat Aydaş, Arş. Gör. Nihan Aydoğmuş ve Arş. Gör. Nurdan Akbulut da yer alıyor.
Çalışmanın editörü Yrd. Doç. Dr. Murat Çekilmez, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Kılıç’a Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Engin Akdeniz’e ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Gazetecilik Bölümü Dijital Yayıncılık Atölyesi’nden Yeni Podcastler
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu