Proje kapsamında iklim değişikliğine uyum konusunda farkındalık oluşturmak ve yerelde kapasite geliştirmek amacıyla 20 ilde eğitim programları düzenlenmesi planlandı. Aydın’da gerçekleştirilen eğitimde, iklim değişikliğinin etkileri ve risk analizleri ele alındı. Tarım, su kaynakları yönetimi, turizm ve halk sağlığı gibi sektörlerde uyum stratejileri üzerine çalışmalar yürütüldü. Ayrıca, iklim değişikliğine uyum eylem planları ve başarılı uygulama örnekleri paylaşılarak, yerelde alınması gereken önlemler ve uygulama kapasitesinin artırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
İki gün süren eğitim sürecinde Ziraat Fakültesi akademisyenleri, bilimsel bilgi ve deneyimlerini paylaşarak sektörel uzmanlarla iş birliği yaptı ve iklim değişikliğine uyum sürecine katkı sundu. Programın sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
Ziraat Fakültesi yetkilileri, iklim değişikliğiyle mücadeleye yönelik sürdürülebilir çözümler geliştirme ve akademik katkı sağlama misyonuyla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Yemin ve Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
TÜBİTAK 1001 Projesinin Tanıtımı ve Eğitim Atölyesi Gerçekleştirildi
Lise Öğrencilerinden Ziraat Fakültesine Ziyaret: Bilim ve Doğa ile Dolu Bir Gün
Üniversitemiz Akademisyenine Uluslararası Kongreden Ödül
Yaşlı Bakım Programı Öğrencilerinden 19 Mayıs’a Özel Moral Pikniği
Veteriner Fakültesi Öğrencileri “Suçsuzlar Çağı Suçlular Çağı” Adlı Tiyatro Oyununu Sahneledi
Söke Meslek Yüksekokulundan Yıl Sonu Mezuniyet Sergisi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu