Proje, Köşk İlçesinde bilimin yaygınlaştırılması amacıyla desteklenen ilk proje olarak dikkat çekiyor. Yerel yönetim ve Üniversite iş birliğinin iyi bir örneği niteliğindeki proje, bir Meslek Yüksekokulunun bulunduğu ilçedeki tüm eğitim kurumları ile ortaklaşa yürüttüğü bir çalışma olması bakımından da önem taşıyor. Projede Köşk MYO’dan 11 akademik personel, Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 15 personel, Köşk’teki diğer okullardan 25 öğretmen görev alıyor.
Proje hakkında açıklamalarda bulunan Köşk MYO Müdürü Doç. Dr. A.Demet Karaman “Proje kapsamında gerçekleştirilecek 52 farklı atölye çalışması, etkileşimli deneyler, seminer, panel, içeriği oyunlarla aktarılan etkinlikler ile öğrencilerin bilime, astronomi, teknoloji ve sanata ilgi duymaları hedefleniyor.” dedi.
‘Köşk Bilimle Şenleniyor’ projesi kapsamında, disiplinler arası bir yaklaşımla Köşk ilçesinde 3 gün boyunca STEM etkinlikleri, sanatsal, gezici müze faaliyetleri, eğlenceli bilim deneyleri, astronomi ve yıldız gözlem evleri ile paneller ve seminerler düzenlenmesi planlanıyor. Yapılacak bu etkinlikler sayesinde Köşk ilçesinde ve yakın ilçelerde bulunan dezavantajlı bölgelerdeki okulların da dahil olduğu anaokulundan üniversite öğrencisine kadar her kademedeki yaklaşık 10.000 öğrenciye ulaşmak amaçlanıyor.
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni'ne Katıldı
Öğretim Üyemiz, Bağımlılıkla Mücadele İl Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı
Üniversitemizde “Weimar Klasik Döneminde Faust ve İrade” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Elemanımızın Kitabı Yayımlandı
Köşk Meslek Yüksekokulunda Kalite ve Akreditasyon Sürecine Yönelik Eğitimler Gerçekleştirildi
ADÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Nazilli İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Kariyer Etkinlikleri Düzenlendi
Karacasu Memnune İnci MYO’da “Geleceğin Lideriyim” Semineri Gerçekleştirildi
Ziraat Fakültesi Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu
Çine Meslek Yüksekokulunda İftar Yemeği Etkinliği Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu