İlk olarak, 19 Mart 2025 tarihinde “Proje Yazma” eğitimi gerçekleştirildi. Üniversitemiz Proje ve AR-GE Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kemalettin Ağızan tarafından çevrim içi olarak verilen eğitimde, akademik personelin bilimsel projelere daha etkin katılım sağlaması ve TÜBİTAK gibi ulusal destek programlarına başvuru süreçleri konusunda farkındalık kazanması amaçlandı.
Akreditasyon sürecinde önemli bir yere sahip olan ikinci eğitim ise 26 Mart 2025 tarihinde düzenlendi. “Program Çıktıları ve Ders Öğrenme Çıktılarının Belirlenmesi” başlıklı eğitimi, Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Esasları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yıldız Denat verdi. Eğitimde, program çıktılarının oluşturulması, ders öğrenme hedeflerinin netleştirilmesi ve öğrenci başarısının bu çıktılar doğrultusunda etkin bir şekilde ölçülmesi konuları detaylı olarak ele alındı.
Köşk Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen bu eğitimler, akademik personelin yetkinliklerini artırmanın yanı sıra, kurumsal kalite kültürünün güçlenmesine ve sürdürülebilir akreditasyon süreçlerine önemli katkılar sağlıyor.
Eğitimlerin ardından katılımcılarla yapılan değerlendirme anketinde %87,5 oranında memnuniyet bildirildi. Katılımcıların büyük çoğunluğu eğitimin içerik açısından yeterli olduğunu ifade ederken, %75’i benzer eğitimlerin devam etmesini talep etti.
“15 Temmuz: Asrın Demokrasi Zaferi” Programı Üniversitemizde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde “Yabancı Basında 15 Temmuz” Adlı Fotoğraf Sergisi Düzenlendi
Doktora Öğrencimize Uluslararası Proje Daveti
Rektörümüz, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına Katıldı
15 Temmuz Programında Şehitlerimizi Dualarla Andık
Aydın Sivil Dayanışma Platformu’ndan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Ziyaret
AYMELEK Derneği Üyeleri, ADÜ Didim Sosyal Tesislerinde Ağırlandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu