Öğrenciler, projelerini bulundukları yerin yakınlarında, aile içinde, apartmanlarında, mahallelerinde sosyal mesafe kurallarına uyarak ve salgın hastalıktan korunma yöntemlerine dikkat ederek bireysel olarak gerçekleştirdi.
Öğrencilerin kısıtlı koşullarda yaratıcı ve faydalı mini projelere imza atması bir gurur kaynağı olurken; gençlerin gönüllü çalışma ve yardımlaşma konularında ne kadar hassas ve bu alanda çalışmaya ne kadar istekli olduğunu da ortaya koydu. Farklı alanlarda toplam 33 gönüllülük çalışması hayata geçti.
Ev, komşu ve mahalle içi yardımlaşmalar örneği ile verilen ödevden olumlu dönüşler alınırken öğrenciler sokak hayvanları için mama kapları, kulübeleri, apartman kumbarası oluşturma, onları sahiplenme, apartman girişlerine dezenfektan koyma, mahalle çocuklarına maske dağıtıp onları COVİD19 hakkındaki kurallar konusunda bilgilendirme projelerini gerçekleştirdi. Kişisel gönüllülük çalışmaları projeleriyle içinde bulundukları zamana değer katan öğrencilerin projeleri arasında; 65 yaş üstü yaşlıların alışverişini yapmak, pandemi nedeniyle maddi anlamda zorlanan mahalle sakinlerine erzak, giysi yardımı yapmak, karantina günlerinde apartman temizliği yapan çalışanlara yardım etmek, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve ders vermek de yer aldı.
Doktora Öğrencilerimize, TÜBİTAK'tan 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Desteği
Öğrencimize, Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığından Ödül
Kampüsümüzde, Ortaöğretim Kurumlarını Ağırlamaya Devam Ediyoruz
Nazilli MYO’da Kızılay Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi
Gazetecilik ve Yeni Medya Topluluğu, "Spotlight" Filmi ile Gazeteciliği Keşfetti
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Üniversitemizde, Dünya Felsefe Günü Kapsamında Sempozyum Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu