Atölye çalışmasının ilk gününde, Süleyman Cici kendi mutfağından karalahana çorbası, hamsili pilav, kuymak, turşu kavurması, karalahana sarması gibi Karadeniz bölgesine özgü yöresel lezzetleri, aşçılık öğrencilerimizle birlikte yaparken, ikinci gün ise aşçılık ve mutfak sanatlarına ilgi duyan öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirildi.
Türkiye'de aşçılık hakkında bilgiler veren Süleyman Cici, mutfak sanatlarına dair değerlendirmelerde bulundu. Cici, mutfaktaki çalışma sisteminden, mutfak personeli seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlardan, mevsimsel sebze, meyve ve organik tarımın öneminden de bahsetti.
Söyleşi, soru cevap bölümünün ardından, Davutlar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol’un Şef Süleyman Cici’ye teşekkür belgesini takdim etmesiyle sona erdi.
Karacasu Memnune İnci MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Koçarlı Meslek Yüksekokulunda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi
Nazilli SHMYO’da “Oryantasyon Eğitimi” ve “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
Öğretim Üyemizin İçinde Bulunduğu İnovasyon Topluluğunun Geliştirdiği Ürün Patent Aldı
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Kuşadası MYO’da “TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi
Aydın MYO’DA İŞKUR Eğitimleri Verilmeye Başlandı
Sultanhisar MYO’da “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
MEB Öğretmen Akademileri Projesi Kapsamında Öğretim Elemanlarımız Görevlendirildi
Rektörümüz, 'ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’na Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu