Atölye çalışmasının ilk gününde, Süleyman Cici kendi mutfağından karalahana çorbası, hamsili pilav, kuymak, turşu kavurması, karalahana sarması gibi Karadeniz bölgesine özgü yöresel lezzetleri, aşçılık öğrencilerimizle birlikte yaparken, ikinci gün ise aşçılık ve mutfak sanatlarına ilgi duyan öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirildi.
Türkiye'de aşçılık hakkında bilgiler veren Süleyman Cici, mutfak sanatlarına dair değerlendirmelerde bulundu. Cici, mutfaktaki çalışma sisteminden, mutfak personeli seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlardan, mevsimsel sebze, meyve ve organik tarımın öneminden de bahsetti.
Söyleşi, soru cevap bölümünün ardından, Davutlar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol’un Şef Süleyman Cici’ye teşekkür belgesini takdim etmesiyle sona erdi.
Atletizm Takımımız Türkiye Şampiyonu! Almanya’da Ülkemizi Temsil Edecek
Söke İşletme Fakültesi, Mezunlarını Görkemli Bir Törenle Uğurladı
Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyeti Coşkuyla Kutladı
Yılmazköy Ortaokulu Öğrencilerinden ADÜ’ye Ziyaret
Üniversitemizde, Uluslararası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sergisi Açıldı
Üniversitemizde, Hemşirelik Haftası Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu