Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Ziraat Fakültesinde, Tarım Bankacılığı’nda Farkındalık Semineri Düzenlendi

12.12.2023
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Renan Tunalıoğlu tarafından "Tarım Bankacılığı'nda Farkındalık" semineri düzenlendi.

Seminere, Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Altuğ Özden, Doç. Dr. Gökhan Çınar, Dr. Sıdıka Bozkıran Yılmaz ve Toprak Bilimi Ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Saime Seferoğlu ve öğrenciler katıldı.

Seminerde, Türkiye İş Bankası A.Ş Genel Müdürlük Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü'nde görevli Mustafa Alper Devran, Ahmet Nazmi Durgut ve Türkiye İş Bankası Aydın Merkez Şube Müdürü Savaş Kurt konuşmacı olarak yer aldı.

Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, “Seminerle birlikte hem öğrencilere tarım bankacılığı alanında farkındalık oluşturmayı, hem de iş dünyası ile üniversite arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi amaçladık. Öğrencilerin sektör temsilcileriyle buluşarak daha fazla bilgi ve deneyim kazanmaları, eğitim hayatları boyunca sahip oldukları teorik bilgileri pratikte uygulama fırsatı bulmaları açısından büyük bir öneme sahiptir. Gelişen tarım sektöründe öğrencilerimizin donanımlı bir şekilde yetişmeleri ve sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikli bireyler olmaları adına bu tür iş birlikleri ve etkinliklerin devam etmesi büyük bir öneme sahiptir.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN