Ziraat Fakültesinde Kariyer Planlama Eğitimi Gerçekleşti

05.04.2021
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanlığı tarafından “Sektörle Buluşma” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kariyer Planlama Eğitimi”, 31 Mart 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşti.

AD-Rossen ve TSÜAB Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Aydın Atasayar’ın konuk olarak katıldığı ve Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanan etkinliğe,  öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilere mezuniyetlerinin ardından iş başvurularından dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgi veren Dr. Aydın Atasayar, etkili CV hazırlama yöntemleri ve mülakat vermede kritik ipuçlarını paylaştı.

Program, Dr. Aydın Atasayar’ın mühendislik mesleğinde özellikle öğrencilik süresi içerisinde yapılan stajların oldukça önemli olduğunu vurgulamasının ardından soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen “Sektörle Buluşma” etkinlikleri 7 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 11.30 da tarım sektörü içerisinden başka bir uzman konuk ile devam edecek.