Eğitim programı, Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu Toplantı Salonu, TARBİYOMER ve Su Ürünleri Araştırma ve Uygulama Birimi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Programda, Umman Sultanlığı Tarım, Balıkçılık ve Su Kaynakları Bakanlığı Su Ürünleri Merkezi Direktörü Khalfan M. Al Rashdi’nin yanı sıra Tunus, Mısır ve Türkiye’den balık yemi üreticileri ile sektör uzmanları yer aldı.
Üç gün süren eğitimde hem teorik dersler hem de uygulamalı çalışmalar yapıldı. Açış konuşmalarını ABD Tahıllar ve Biyoürünler Konseyi Afrika Bölge Direktör Yardımcısı Mohamed Salah Bouthour, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sürmen ve proje yürütücüsü Prof. Dr. Deniz Çoban gerçekleştirdi. Protokol konuşmalarının ardından Prof. Dr. Deniz Çoban, ABD Tahıllar ve Biyoürünler Konseyi ile yürütülen “mısır fermente proteinlerinin balık yemlerinde kullanılması” projesine ilişkin bilgiler aktardı.
Eğitim programında, iki gün boyunca toplam 7 saat teorik ders ve 4 saat uygulama gerçekleştirildi. Katılımcılar; küresel iklim değişikliğinin hammadde tedarikine etkisi, balık yemi sektöründeki gelişmeler, yem analizlerindeki yenilikler ve özel sektör Ar-Ge çalışmalarına dair sunumları takip etti.
Eğitim, sertifika töreni ve dilek-önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi. Programın son gününde, Kılıç Holding bünyesindeki kuluçkahane, adaptasyon ve balık işleme tesisleri ziyaret edilerek saha incelemeleri yapıldı.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu