Ziraat Fakültesi TÖMER Öğrencilerini Kahvaltıda Ağırladı

28.10.2015
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÖMER) öğrenim gören yabancı öğrencileri 26 Ekim 2015 tarihinde düzenlediği kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltıya Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Ersel Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Sinecen, Okt. Fatma Sinecen, Okt. Mustafa Karaca, Fakülte Sekreteri Ahmet Alkanat, TÖMER öğrencileri ve görevli personel katıldı.

Ziraat Fakültesi Dekan Prof. Dr. Kadir Kızılkaya, uluslararası bir üniversite olma yolunda hızla ilerleyen Üniversitemizin yabancı öğrencilerle güç kazandığını belirterek,  bu tarz etkinliklerin yabancı öğrencilere misafir perverliğimizi göstermenin en iyi yolu olduğunu söyledi. Etkinlikten büyük memnuniyet duyan öğrenciler Ziraat Fakültesi’ni gezerek farklı birimlerden fakülte hakkında bilgi aldı.