Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Ziraat Fakültesi, Tarımsal Eğitimin 178. Yılı Etkinliğini Kutladı

16.01.2024
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi ve Ziraat Mühendisleri Odası ile tarımsal eğitime başlamanın 178. yılı kapsamında düzenlenen etkinlikler, 12 Ocak 2024 tarihinde Aydın Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kurum amirleri, STK üyeleri ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte; Gazeteci-Yazar Ali Ekber Yıldırım  “Cumhuriyetten Günümüze Tarım”, ADÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Orkan Özer “Tarım Bilgi Sistemi Uygulamaları: Üretim  Planlaması ve Stok  Yönetimi”,  Kadın Girişimci Yasemin Korkut “Bilara’nın e-Ticaretteki Yolculuğu”  başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Ziraat Fakültesi Biyosistem Bölümü öğrencisi ve aynı zamanda GençZMO başkanının açılış konuşmasının ardından, Ziraat Mühendisleri Aydın Şube Başkanı Zeki Oymak, Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş, ve Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof Dr. İbrahim Gençsoylu konuşmalarını gerçekleştirdi. Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Ziraat Fakültesinin tanıtımını yaparak, tarımsal faaliyetler ve yapılan projeler, bilimsel çalışmalar, akreditasyon süreçleri ve öğrencilerin tarımsal gelişmelerde nelere ihtiyaçları olduğu hakkında bilgi verdi.  

Etkinlik, karşılıklı belge ve hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN