Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Öğrencileri, Adnan Menderes Müzesi’nde Münazara Gerçekleştirdi

25.12.2023
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Renan Tunalıoğlu ve 4. sınıf öğrencileri, “Tarım Politikası” dersi kapsamında, Aydın Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni ziyaret etti.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi Uzmanı Sevilay Durmuş'un anlatımı eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretin ardından öğrenciler müzenin toplantı salonunda “Türkiye'de Adnan Menderes Döneminde Tarım Politikaları” konulu münazara gerçekleştirdi.Ziyaret ve münazara etkinliğinde öğrencilere, Türkiye'de tarım politikalarının gelişimine dair derinlemesine bir anlayış kazandırmanın yan ısıra, tarih ve tarımın kesiştiği noktada benzersiz bir öğrenme deneyimi yaşatıldı. Ayrıca öğrenciler, Türkiye'nin tarım politikalarındaki gelişmeler ve dönemin demokrasi mücadelesini yakından inceleme fırsatı buldu.

Öğrenciler, etkinlikte sağladığı katkılardan dolayı Tarım Ekonomisi Bölümü Tarım Politikası ve Yayım Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Renan Tunalıoğlu ve Adnan Menderes Demokrasi Müzesi Uzmanı Sevilay Durmuş'a teşekkür etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN