Ülkemiz balık yemi üreticileri temsilcilerinin katıldığı eğitimde hem dersler hem de uygulamalar yapıldı. Eğitimin açılış konuşmalarını ABD Tahıl Konseyi Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Direktör Yardımcısı Ana Maria Ballesteros, ABD Büyükelçiliğinden Tarım Uzmanı V. Kubilay Karabina, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Deniz Çoban yaptı. Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Deniz Çoban, ABD Tahıl Konseyi ile birlikte yürüttükleri DDGS ve fermente mısır proteinlerinin balık yemlerinde kullanılması çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
İki gün boyunca yedi saat ders, dört saat uygulamadan oluşan eğitimlerde, küresel iklim değişikliğinin ham madde tedarikine etkisi, balık yemi sektöründeki gelişmeler, balık yemi analizlerindeki yenilikler ve özel sektör Ar-Ge çalışmalarına değinildi.
Sertifika töreninin ardından eğitim sona erdi.
Üniversitemizde, Vefatının 64. Yıl Dönümünde Adnan Menderes’i Andık
Üniversitemizde Personelimize Yönelik Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi
Anadolu Selçuklularının Bilinmeyen Kenti Kalehisar’da Arkeolojik Kazılar Sürdürülüyor
Akademisyenlerimizin Yer Aldığı Proje TÜBİTAK 3005 Kapsamında Destelenmeye Hak Kazandı
Öğretim Üyemiz COST Aksiyonunda Uluslararası Başarı Elde Etti
Üniversitemizden Gastronomi Alanında Tarihi Bir Başarı
Kariyer Planlama Dersleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu