Ülkemiz balık yemi üreticileri temsilcilerinin katıldığı eğitimde hem dersler hem de uygulamalar yapıldı. Eğitimin açılış konuşmalarını ABD Tahıl Konseyi Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Direktör Yardımcısı Ana Maria Ballesteros, ABD Büyükelçiliğinden Tarım Uzmanı V. Kubilay Karabina, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Deniz Çoban yaptı. Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Deniz Çoban, ABD Tahıl Konseyi ile birlikte yürüttükleri DDGS ve fermente mısır proteinlerinin balık yemlerinde kullanılması çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
İki gün boyunca yedi saat ders, dört saat uygulamadan oluşan eğitimlerde, küresel iklim değişikliğinin ham madde tedarikine etkisi, balık yemi sektöründeki gelişmeler, balık yemi analizlerindeki yenilikler ve özel sektör Ar-Ge çalışmalarına değinildi.
Sertifika töreninin ardından eğitim sona erdi.
Nazilli İİBF Öğrencilerimiz, AFAD Gönüllüsü Oldu
Karacasu Memnune İnci MYO’da “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” Eğitimi Gerçekleştirildi
Üniversitemizde "Öğretmen Olmak" Konulu Konferans Düzenlendi
Öğretim Elemanlarımız TRT Müzik’te Üniversitemizi Temsil Ediyor
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Kapsamında “Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi” Düzenlendi
Didim MYO Öğrencileri, 18. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi'ne Katıldı
Atça MYO’da Dünya Engelliler Günü Etkinliği Düzenlendi
ADÜ’de Tarihi Başarı: Öğrencilerimiz Uluslararası Havacılık Ödülü’nü Kazandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu