Ülkemiz balık yemi üreticileri temsilcilerinin katıldığı eğitimde hem dersler hem de uygulamalar yapıldı. Eğitimin açılış konuşmalarını ABD Tahıl Konseyi Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Direktör Yardımcısı Ana Maria Ballesteros, ABD Büyükelçiliğinden Tarım Uzmanı V. Kubilay Karabina, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Deniz Çoban yaptı. Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Deniz Çoban, ABD Tahıl Konseyi ile birlikte yürüttükleri DDGS ve fermente mısır proteinlerinin balık yemlerinde kullanılması çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
İki gün boyunca yedi saat ders, dört saat uygulamadan oluşan eğitimlerde, küresel iklim değişikliğinin ham madde tedarikine etkisi, balık yemi sektöründeki gelişmeler, balık yemi analizlerindeki yenilikler ve özel sektör Ar-Ge çalışmalarına değinildi.
Sertifika töreninin ardından eğitim sona erdi.
Ziraat Fakültesi Görkemli Bir Törenle Mezunlarını Uğurladı
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Yemin ve Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
TÜBİTAK 1001 Projesinin Tanıtımı ve Eğitim Atölyesi Gerçekleştirildi
Lise Öğrencilerinden Ziraat Fakültesine Ziyaret: Bilim ve Doğa ile Dolu Bir Gün
Üniversitemiz Akademisyenine Uluslararası Kongreden Ödül
Yaşlı Bakım Programı Öğrencilerinden 19 Mayıs’a Özel Moral Pikniği
Veteriner Fakültesi Öğrencileri “Suçsuzlar Çağı Suçlular Çağı” Adlı Tiyatro Oyununu Sahneledi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu