Ülkemiz balık yemi üreticileri temsilcilerinin katıldığı eğitimde hem dersler hem de uygulamalar yapıldı. Eğitimin açılış konuşmalarını ABD Tahıl Konseyi Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Direktör Yardımcısı Ana Maria Ballesteros, ABD Büyükelçiliğinden Tarım Uzmanı V. Kubilay Karabina, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Deniz Çoban yaptı. Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Deniz Çoban, ABD Tahıl Konseyi ile birlikte yürüttükleri DDGS ve fermente mısır proteinlerinin balık yemlerinde kullanılması çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
İki gün boyunca yedi saat ders, dört saat uygulamadan oluşan eğitimlerde, küresel iklim değişikliğinin ham madde tedarikine etkisi, balık yemi sektöründeki gelişmeler, balık yemi analizlerindeki yenilikler ve özel sektör Ar-Ge çalışmalarına değinildi.
Sertifika töreninin ardından eğitim sona erdi.
Rektörümüz, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu ile Görüştü
Rektörümüz, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile İstişarelerde Bulundu
Mavi Vatanda Deniz Ekosistemi İçin Müsilaja Son: ADÜ Teknofest 2025 Finalinde
ADÜ Hastanesinde Başarılı Karaciğer Nakli ile Sağlığına Kavuştu
Buharkent Meslek Yüksekokulu ile Netspeed A.Ş. Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Rektörümüz, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı
Rektörümüz, Sağlık Kampüsü’nde Devam Eden ve Planlanan Çalışmaları İnceledi
Medeniyet Tasavvuru Okulu 2025 Aydın Akademik Yaz Kampı Başladı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu