Ziraat Fakültesi Oryantasyon Programı Tamamlandı

17.10.2024
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 2024-2025 eğitim-öğretim yılı, 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen oryantasyon programı tamamlandı.

Programa, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Çınar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen’in açılış konuşması ile başlayan programda, Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Engin Ertan, Bitki Koruma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayhan Yıldız, Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türker Saraçoğlu, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Kamer Aksoy, Su Ürünleri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Güler, Süt Teknolojisi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Filiz Yıldız Akgül, Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Orkan Özer, Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eyüp Mennan Yıldırım, Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Erekul, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gönül Aydın, Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Cemal tarafından bölümler hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Emre Dinçer, öğrencilerimize ERASMUS+ hakkında bilgiler aktarmasının ardından Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS) ve diğer birimlerin tanıtımı yapıldı. Üniversiteye yeni başlayan öğrencilere ayrıca fakülte bünyesindeki laboratuvar ve uygulama alanları gezdirilerek bilgi verildi.

Sunumların ardından gerçekleştirilen soru-cevap bölümü ve öğrencilerden gelen önerilerin alınmasının ardından fotoğraf çekimi ile program sona erdi.