Ziraat Fakültesi Öğrencileri Sektör Uzmanlarıyla Buluşuyor

17.12.2021
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Sektörle Buluşma’ etkinlikleri kapsamında TABİT Vodafone Akıllı Köy Proje Müdürü Orhan Kurt 15 Aralık 2021 tarihinde Ömer Faruk Durdu Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

TABİT Vodafone Akıllı Köy Proje Müdürü Orhan Kurt, ‘Kırsaldaki Yaşamı Geleceğe Taşıyoruz’ teması altında Vodafone Akıllı Köy’ün neden ve hangi amaçla kurulduğunu, proje kapsamında nelerin gerçekleştirildiğini, proje ekibinde bulunan kişilerin özelliklerini, iş ortaklarını ve hedeflerini anlattı.

Tarım ve gelecekteki yeri konusunda düşüncelerini öğrencilerle paylaşan Orhan Kurt, tarımda teknoloji kullanımından asla imtina edilemeyeceğini ve bunun hangi boyutlarda olması gerektiğini aktardı.

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu’nun teşekkür konuşması ve Orhan Kurt’a plaket takdimiyle sona erdi.