Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Ziraat Fakültesi Öğrencileri, Koçarlı Kent Park Projesi’ne Katkı Sağlayacak

08.11.2023
Koçarlı Belediyesi ile Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü iş birliği kapsamında gerçekleştirilen Koçarlı Kent Park Tasarımı Projesi’nde uygulamaya geçirilecek projeler belirlendi.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri; Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Tendü Hilal Göktuğ ve Doç. Dr. Abdullah Akpınar tarafından takdim edildi. Ödül töreninde ilk olarak söz alan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Ziraat Fakültesi ile imzalanan protokol sonucunda Peyzaj Mimarlığı öğrencilerimizin yaptıkları birbirinden güzel projeler arasında değerlendirme yapılarak ilçemizin girişi için en iyi iki proje belirlendi. Proje sahibi öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tüm proje sunan öğrencilerimizin emeklerine sağlık" dedi.

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Fakülte Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaların hepsi birbirinden değerli. Öğrencilerimizin yaptığı tüm emekler bizim için önemlidir. Koçarlı Belediyesi ile iş birliklerimiz her daim devam edecek.”  ifadelerini kullandı.

Projelerin yürütücülüğünü yapan öğretim üyeleri Doç. Dr. Tendü Hilal Göktuğ ve Doç. Dr. Abdullah Akpınar, kamu ve üniversite iş birliği kapsamında gerçekleştirilen projenin, Koçarlı’nın daha yeşil, daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir ilçe olmasına katkı sağlayacağını belirterek bu ve benzeri projelerin önemine vurgu yaptı. 

Konuşmaların ardından Koçarlı Kent Park Projesi’nde dereceye giren öğrenciler Samet Parlas, Ahmet Farfour, Feride Şaşik, Kezban Ayhan ve Songül Perkyürek’e, ödülleri ve katılım belgeleri takdim edildi.

Ödül töreni, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN