Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Ziraat Fakültesi Mezunlarını Uğurladı

22.05.2018
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 11 Mayıs 2018 tarihinde Ziraat Fakültesinde gerçekleşti.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kırnak, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Renan Tunalıoğlu ve Dr. Öğretim Üyesi Ersel Yılmaz, Tarım İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya yaptığı açılış konuşmasında,  Fakültenin 22. mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek, mezuniyette en büyük paya sahip olan Fakülte öğretim üyelerine ve öğrenci ailelerine teşekkür etti. Mezun olan Ziraat Mühendislerine ve Peyzaj Mimarlarına iş hayatı için sonsuz başarı dileyen Kızılkaya, “Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi ailesinin bir üyesi olarak bundan sonraki yaşamınızda kendi isminizle birlikte Üniversitemizin ve Fakültemizin adını en yükseğe çıkaracağınıza inanıyorum.” dedi.  Konuşmasının ardından kürsüye gelen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kırnak da öğrencilere “Hayatta devamlı başarılı kalın, azminiz devamlı kalıcı olsun.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Baba ve oğlunun birlikte mezun olduğu Fakültemizde, baba – oğul hediyelerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak’ tan aldı. Tören, öğrencilere plaketleri ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreniyle sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN