Ziraat Fakültesi İle Koçarlı Belediyesi Arasında İş Birliği Gerçekleştirildi

01.12.2022
Koçarlı Belediyesi tarafından tahsis edilen alanda kent parkı tasarlanması için Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu ve Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Abdullah Akpınar ve Doç. Dr. Tendü Hilal Göktuğ katılımıyla bir protokol imzalandı.

Tasarlanacak olan Koçarlı Kent Parkı Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyelerinin sorumluluğunda, Tasarım Stüdyosu II dersi öğrencileri tarafından tasarlanacak. Koçarlı halkının katılımı ile Koçarlı Belediyesi tarafından belirlenecek olan proje, 2022 güz dönemi sonunda tamamlanan projeler arasından uygulanacak. Proje kapsamında dereceye girenlere Koçarlı Belediyesi tarafından çeşitli ödüller takdim edilecek. Koçarlı ilçesinin daha yeşil, daha yaşanır ve daha sürdürülebilir bir şehir olması için tasarlanacak olan Koçarlı Kent Parkı, Koçarlı'da yaşayan ve Koçarlı'yı ziyaret edecek vatandaşlarımıza konforlu ve estetik bir rekreasyon alanı sunacak.