Ziraat Fakültesi İftar Programında Bir Araya Geldi

30.06.2016
Ziraat Fakültesinin düzenlediği iftar programı 24 Haziran 2016 tarihinde Üniversitemiz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ile Ziraat Fakültesi personeli ve aileleri katıldı.

Ziraat Fakültesini ve yapılan projeler ve çalışmaları önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Fakültenin çalışmalarına destek vereceklerini vurguladı.  Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya biraraya gelen ADÜ Ziraat Fakültesi ailesine katılımlarından dolayı teşekkür etti.