Üretimin Her Aşamasında Uzman Kontrolü
Perakende satış olduğu gibi toptan olarak da ürünler satın alınabilecek. Süt ürünleri üretimi Ziraat Fakültemiz Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekimleri tarafından İSO 22000 HACCP sistemine uygun bir şekilde üretilmekte ve üretimin her aşamasında birebir kontrol edilmektedir.
Kaliteli, Sağlıklı ve Uygun Fiyata Süt Ürünleri
Buna göre ürünler ve fiyatları şöyle: Köy Peyniri 12 TL, Tulum Peyniri 20 TL, Tereyağı 20 TL, Dondurma Bardak 1 TL, Ayran Bardak 0,50 Krş, Süzme Yoğurt 7 TL, Taze Yoğurt 3 TL, Pastörize Süt 2 TL, Kesik 8 TL, Keçi Beyaz Peynir (%40 keçi sütü) 15 TL, Keçi Tulum Peynir (%40 keçi sütü) 20 TL, Bal 22 TL, Yumurta 7,50 TL, Yumurta Tane 0,50 Krş, Pikan Ceviz 15 TL, Zeytin Yağı 15 TL.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu