Üretimin Her Aşamasında Uzman Kontrolü
Perakende satış olduğu gibi toptan olarak da ürünler satın alınabilecek. Süt ürünleri üretimi Ziraat Fakültemiz Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekimleri tarafından İSO 22000 HACCP sistemine uygun bir şekilde üretilmekte ve üretimin her aşamasında birebir kontrol edilmektedir.
Kaliteli, Sağlıklı ve Uygun Fiyata Süt Ürünleri
Buna göre ürünler ve fiyatları şöyle: Köy Peyniri 12 TL, Tulum Peyniri 20 TL, Tereyağı 20 TL, Dondurma Bardak 1 TL, Ayran Bardak 0,50 Krş, Süzme Yoğurt 7 TL, Taze Yoğurt 3 TL, Pastörize Süt 2 TL, Kesik 8 TL, Keçi Beyaz Peynir (%40 keçi sütü) 15 TL, Keçi Tulum Peynir (%40 keçi sütü) 20 TL, Bal 22 TL, Yumurta 7,50 TL, Yumurta Tane 0,50 Krş, Pikan Ceviz 15 TL, Zeytin Yağı 15 TL.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu