Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Ziraat Fakültesi 2016-2017 Yılı Mezunlarını Uğurladı

08.05.2017
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi öğrencileri, 5 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle mezuniyet sevinci yaşadı.

Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımlarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Üniversite olarak Türk tarımına 1994 yılından beri kalifiye eleman yetiştirdiklerini belirten Prof. Dr. Kadir Kızılkaya, Türkiye’de öğretim veren birçok Ziraat Fakültesi’nden tercih sıralamasında önde geldiklerini belirterek,  mezunlara, çalışma hayatlarında; araştırmacı, eğitime önem veren,  çalışkan, hak ve adaletle karar veren bir yol izlemeleri tavsiyesinde bulundu.

Kaliteli bir akademik kadro tarafından eğitim gördüklerini mezun   öğrencilere hatırlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “Çok değerli bir mesleğiniz var, toprağı işliyorsunuz, ona artı değer katıyorsunuz, son teknolojileri takip edin, çalışma hayatınızda  doğruyu söylemekten korkmayın, çalışmaktan yılmayın.” dedi.

Ziraat Fakültesi 2016-2017 Öğretim Yılı Fakülte Birincisi olarak mezun olan Muharrem Barlas’a, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından başarı belgesinin verilmesiyle devam eden tören, fakülte ve bölüm bazında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve diplomalarının verilmesiyle son buldu.    

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN