Ziraat Fakültemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliği Gerçekleşti

19.03.2021
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü Etkinliği, 18 Mart 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleşti.

Yotube’dan canlı olarak yayınlanan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Mutlu Adak’ın konuk olarak yer aldığı etkinliğe; Ziraat Fakültesi Dekan V. İbrahim Gençsoylu, Dekan Yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Şehitlerimiz adına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte;  Öğretim Görevlisi Dr. Mutlu Adak, Çanakkale Zaferi’nin askeri, politik ve sosyal yönlerini katılımcılarla paylaştı.

Zaferin kazanılmasında büyük rol oynayan Türk kadınının önemini vurgulayan Öğretim Görevlisi Dr. Mutlu Adak, zaferin kazanılmasının etkilerini anlatarak konuşmasını tamamladı.

Etkinlik soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.