Ziraat Fakültemiz Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na Katıldı

15.05.2023
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, Aydin Ticaret Borsası öncülüğünde 27-30 Nisan 2023 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı.

Fuara; Aydın protokolü ve çeşitli sivil toplum kuruluşları katıldı. Üniversitemiz Ziraat Fakültesinin stant açtığı fuarda, birçok yerli ve yabancı kuruluş da yer aldı.

Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Ziraat Fakültesi olarak fuarda yapılacak çalışmalar ile hem fakültenin en iyi şekilde tanıtılacağını hem de üreticilerin sorunlarını dinleyerek çözüm üreteceklerini ifade etmesinin ardından, fuarın Aydın iline ve ülke tarımı ile çiftçisine hayırlı olmasını diledi. Prof. Dr. Gençsoylu, “Üniversitemiz Ziraat Fakültesi böylelikle hem üreten hem de eğiten bir kurum olduğunu kanıtlamış oldu,” dedi.

Yoğun ilgi gören fuarda, Fakülte bünyesinde üretilen süt ürünleri ve yetiştirilen ürünler sergilendi.