Zaferin 107. Yıldönümünde Çanakkale Menüsü Öğrencilere İkram Edildi

18.03.2022
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle şehitlerimizi anmak ve o günleri hatırlamak amacıyla Çanakkale Savaşı sırasında yemek listesinde yer alan çorba, hoşaf ve çavdar ekmeğinden oluşan menü yemek sırasında öğrencilere ikram edildi.

Üniversitemiz Merkez Yemekhanesinde gerçekleşen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın’ın yanı sıra Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. Faruk Uludağlı katılarak öğrencilerimizle birlikte yemek yedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümünde Türk milletinin büyük bir gurur yaşadığını ifade ederek; “Çanakkale, tarihi şanlı zaferlerle dolu bir milletin asırlık uykusundan uyandığı, küllerinden yeniden doğduğu, birlik ve beraberlik ruhunu abideleştirdiği topraklardır. Çanakkale, yedi düvele meydan okuyan dönemin en modern ordularını dize getiren tarihin akışını değiştiren ecdadımızın yazdığı şanlı bir destandır.” dedi.