Üniversitemiz Didim MYO ve Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma Uygulama Merkezinin ortak organizasyonuyla Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek ve Adem Poyraz koordinatörlüğünde, Didim MYO Aşçılık Programı öğrencilerinden Ezgi Korkmaz, Emre Hatip, Greek Desert kategorisinde klasman birincisi, Best School of the Year kategorisinde Didim MYO Aşçılık takımı; Aykan Demirel, Buğrahan Işık, Emre Hatip, Sena Sezen Kul, Ezgi Korkmaz klasman ikincisi oldular.
Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni'ne Katıldı
Sümer Kampüsü’nde Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
İŞKUR Gençlik Programı Kapsamında Eğitimler Başarıyla Tamamlandı
Üniversitemizden Milli Teknoloji Atölyesi Projesine Büyük Adım
İktisadi İşletme Müdürlüğü Personeline Kurban Bayramı Dolayısıyla Alışveriş Kartı Verildi
ADÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Koçarlı MYO 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Öğrencilerinden Mezuniyet Resitali
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu