Yunanistan’da Bayrağımızı Gururla Dalgalandırdık

26.02.2020
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Yunanistan’ın başkenti Atina’da 19 – 23 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Akdeniz Şefler Yarışması’nda (1st Mediterranean Chef’s Competition) ülkemizi temsil etti ve beş madalya kazanarak bizi gururlandırdı.

Üniversitemiz Didim MYO ve Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma Uygulama Merkezinin ortak organizasyonuyla Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek ve Adem Poyraz koordinatörlüğünde, Didim MYO Aşçılık Programı öğrencilerinden Ezgi Korkmaz, Emre Hatip, Greek Desert kategorisinde klasman birincisi, Best School of the Year kategorisinde Didim MYO Aşçılık takımı; Aykan Demirel,  Buğrahan Işık, Emre Hatip, Sena Sezen Kul, Ezgi Korkmaz klasman ikincisi oldular.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.