Yükseköğretim Tanıtım Günlerinde Üniversitemize Yoğun İlgi

09.05.2023
Üniversitemiz, Eket Fuarcılık tarafından 9 Mayıs 2023 tarihinde Aydın Aymira Hotel’de düzenlenen Yükseköğretim Tanıtım Günlerinde öğrencilerle buluştu.

Üniversitemiz, katıldığı fuarda geleceğine yön vermek isteyen gençlerle deneyimlerini paylaştı. Aymira Hotel’de organize edilen, 15 üniversitenin tanıtım temsilcilerinin öğrencilerle bir araya geldiği tanıtım günleri etkinliğine, Üniversitelerin tanıtım temsilcileri, öğretmenler, lise öğrencileri ve veliler katıldı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin tek devlet üniversitesi olarak yer aldığı fuarda, Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, öğrencilerin tercihlerini etkileyecek birçok soruya yanıt verdi.

Üniversitemiz standının yoğun ilgi gördüğü etkinlikte, öğrenciler okumak istedikleri bölümler ve üniversite hayatı hakkında merak ettiklerini temsilcilerden öğrenme fırsatı buldu.

Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri Fuarı, Aydınlı öğrencilerin yoğun ilgisiyle tamamlandı.