Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Yükseköğretim Tanıtım Günlerinde ADÜ’ye Yoğun İlgi

07.12.2022
Unilook Türkiye tarafından bu yıl Aydın’da dördüncüsü düzenlenen Unilook Aydın Yükseköğretim Tanıtım Günleri etkinliğinde ADÜ Aydınlı öğrencilerin yoğun ilgisiyle fuarın ilk gününü tamamladı.

Üniversitemiz, katıldığı fuarda geleceğine yön vermek isteyen gençlerle deneyimlerini paylaştı. Aydın Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda organize edilen, 20 üniversitenin tanıtım temsilcilerinin öğrencilerle bir araya geldiği tanıtım ve tercih günleri etkinliğine, Üniversitelerin tanıtım temsilcileri, lise öğrencileri ve veliler katıldı.

Üniversitemizin tek devlet üniversitesi olarak yer aldığı fuarda, ADÜ tanıtım temsilcileri, öğrencilerin tercihlerini etkileyecek birçok soruya yanıt verdi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi standına yoğun ilginin gözlemlendiği etkinlikte, öğrenciler okumak istedikleri bölümler ve ADÜ’de üniversite hayatı hakkında merak ettiklerini yetkili ağızlardan öğrenme fırsatı buldu.

Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri Fuarı, 7 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar ziyaret edilebilecek.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN