YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BURSU ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ REKTÖRÜMÜZLE BİR ARAYA GELDİ

30.11.2016
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavına girerek, ilk üç tercihi arasında Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Lisans programlarını seçerek kayıt yaptıran ve Yükseköğretim Kurulu’nun bu sene başlattığı Ziraat- Tarım, Su Ürünleri ve Orman programları bursunu almaya hak kazanan 18 öğrencimize Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M.A Yekta Saraç tarafından imzalanan başarı belgeleri,Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından 29 Kasım 2016 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya’nın yer aldığı toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan öğrencilerimizi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.