Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Yönetmen Korhan Topcu ile Kısa Film Yapımı, Kültür Bakanlığı ve TRT Kısa Film Yapım Destekleri Hakkında Söyleşi Gerçekleştirildi

06.03.2024
Üniversitemiz İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (İSUBÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, akademisyen ve yönetmen Korhan Topcu, pek çok festivalden ödül alan “Gözlerin (2023)” adlı kısa filmi hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Çevrim içi olarak 5 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Erçetingöz ve İSUBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mikail Boz yaptı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Korhan Topcu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kısa Film Yapım Desteği ve TRT 12 Punto Kısa Film Yapım Ödülü başvuru süreçleri hakkında önemli bilgiler verirken; filminin yapım öncesi, yapım ve sonraki süreçlerinde elde ettiği deneyimleri öğrencilerle paylaştı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN