YÖK Doktora Bursu Kazanan Öğrenciler Rektörümüzü Ziyaret Etti

30.03.2018
Üniversitemiz Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Sağlık Bilimleri Enstitülerinin doktora programlarında öğrenim gören ve Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Doktora Bursu kazanan öğrenciler 29 Mart 2018 tarihinde danışmanlarıyla birlikte Rektörümüzü ziyaret etti.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, burslarının öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencilerle tek tek sohbet eden Prof. Dr. Bircan, projelendirilen araştırmalar hakkında bilgi aldı.

YÖK tarafından, öğrencilere Mart 2018 itibari ile burslarının yatacağı bildirilirken, herhangi bir iş yerinde çalışmayan öğrencilere ödenecek burs miktarı 2 bin TL, bir iş yerinde çalışan öğrencilere verilecek burs miktarı  aylık 500 TL olarak belirlendi.