YÖK Değerlendirme Takımı Üyeleri Üniversitemizde

24.10.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan YÖK Değerlendirme Takımı Üyelerini, 23 Ekim 2017 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra, Değerlendirme Takım Başkanı Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Ayağ, değerlendirici Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halit Kanca, Değerlendirici İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Güney, Değerlendirici On Dokuz Mayıs Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Sekreteri Sema Gündem, Değerlendirici Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, Gözlemci Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Senar Aydın, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan yer aldı.

Üniversitemizin gelişimi, değişimi, gerçekleştirilen yatırımların yanı sıra yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, değerlendirme kurulu üyelerine bir sunumla Üniversitemizi anlattı.

Makamda gerçekleşen görüşmenin ardından, Üniversitemiz Senato odasında devam eden toplantı; Senato Üyelerinin de katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı Üniversitemiz Kalite Kurulu ve Senato Kurulu Üyelerinin birimlerine ait bilgilendirmeleri ile son buldu.