YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç ADÜ Ailesinin Fakülte Birincilerini Ödüllendirdi

27.11.2015
2015-2016 Üniversite giriş sınavlarında aldıkları puanla Üniversitemizin fakültelerine 1.olarak kayıt yaptıran öğrencilerimiz, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen teşekkür belgelerini, 26 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen senato toplantısında Üniversitemiz Senatörlerinin önünde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın elinden aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a nezaketinden dolayı teşekkür ettiği konuşmasında ADÜ Ailesinin yeni fertlerine “Ailemize hoş geldiniz” dedi. Prof. Dr. Bircan, Üniversitemizin Aydın'ın taşıdığı değerlerin farkındalığıyla üzerine düşen sorumlulukları büyük bir mutlulukla yerine getirip diğer üniversiteler arasında saygın bir konuma ulaştığını vurgulayarak, bu motivasyonla ülkemizi her platformda gururla temsil edecek nitelikli eleman yetiştirmek için tüm akademik ve idari personelimizin özveriyle çalıştığını söyledi. Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi için atılan her adımda ADÜ Ailesinin yeni fertleriyle bu yolda olmanın büyük bir mutluluk olduğunu belirten Bircan, Üniversitemizin kapılarının sonuna kadar yeni öğrencilerimize açıldığını belirtip, “Hem YÖK Başkanımız hem de Üniversitem adına ülkemizin geleceği siz gençlerle gurur duyuyoruz ve size inanıyoruz” dedi. Teşekkür belgelerini alan öğrencilerimiz daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.