Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Yenipazar MYO Oryantasyon Programını Tamamladı

10.10.2022
Üniversitemiz Yenipazar Meslek Yüksek Okulu 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimini, bölümler bazında gerçekleştirilen oryantasyon haftasında sırasıyla Bankacılık ve Sigortacılık, Emlak Yönetimi, İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümlerine yeni kayıt yaptıran öğrencilerle bir araya gelerek gerçekleştirdi.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Elif Meryem Yurdakul Şipal başkanlığında gerçekleşen toplantıya, müdür yardımcıları, akademik ve idari personel katıldı. Toplantı açılış konuşmasını yapan Dr. Öğr. Üyesi Elif Meryem Yurdakul Şipal, Yenipazar’ın Türkiye’deki sakin şehir ünvanlı ender yerlerden birisi olduğunu, Yenipazar Meslek Yüksekokulu’nun da akademik ve idari kadrosuyla güzel bir eğitim kurumu olduğunu dile getirdi.

Oryantasyon eğitimlerinde görüşlerini bildiren Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Erhan Koca ve Öğr. Gör. Serkan Özdemir, yeni kayıt yaptıran öğrencilere dersler, sınavlar, staj ve danışmanlık konularında bilgiler verdi. 

Bölüm öğretim elemanlarının mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşmaları ve soru-cevap bölümlerinin ardından eğitimler tamamlandı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN