Yenipazar MYO’da “Siber Suç/Zorbalık ve Uyuşturucu Madde İle Mücadele” Konferansı Düzenlendi

02.01.2024
Üniversitemiz Yenipazar Meslek Yüksekokulu tarafından “Siber suç/zorbalık ve uyuşturucu madde ile mücadele” konulu konferans gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personelin de katıldığı konferansta; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memurlarının uyuşturucu madde ile mücadele konusundaki sunumlarının ardından, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memurları sosyal medyadaki risk ve tehditlerden olan “siber zorbalık”, “yetkisiz erişim”, “dolandırıcılık”, “kimlik hırsızlığı” ve “bağımlılık” ile sosyal medyadaki güvenlik önlemleri konularında sunumlarını gerçekleştirdi.

Konferans, soru- cevap bölümünün ardından sona erdi.