Yenipazar MYO’da Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleşti

27.05.2021
Üniversitemiz Yenipazar Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlik, 26 Mayıs 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Konuk olarak sigorta eksperi Sedat Özel’in yer aldığı etkinliğe, Öğr. Gör. Cuma Yılmaz, Öğr. Gör. Erhan Koca ve Yüksekokul öğrencileri katıldı.

Sigorta eksperinin ne iş yaptığı ve sigorta eksperinin tarafsız ve bağımsızlığının önemi hakkında katılımcılara bilgi veren Sedat Özel, kimlerin sigorta eksperi olabileceği,  istihdam olanakları, bir kaza (oto kaza) durumunda neler yapılması gerekti hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Sigortacı, sigorta eksperi ve sigortalı arasındaki ilişkinin nasıl kurulduğunu aktaran Sedat Özel, “Bugün bir iki sigorta şirketiyle çalışan eksper de var. 16 sigorta şirketiyle çalışan eksper de var. Yani iş eksper olmakla da bitmiyor, çok çalışacağız, işimizi iyi yapacağız ve kendimizi sürekli olarak geliştireceğiz, bu her iş için geçerli bir kuraldır.” dedi.

Etkinlik, Sedat Özel’in katılımcıların sorularını yanıtlaması ile sona erdi.