Yeni Turizmciler Sektörle Buluşuyor

18.05.2017
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 15 Mayıs 2017 tarihinde coşku içinde gerçekleşti.

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Davutlar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol, Hayırsever Veli Kutlu ve Davutlar Yükseköğrenim Derneği Başkanı Ertan Budak, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında yollarının açık olmasını temenni ederek “Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve mezuniyetlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Aşçılık ve İkram Hizmetleri programlarından mezun olan öğrencilerin, ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.