YENİ SLOGANIMIZ TEMİZ ÜNİVERSİTE YEŞİL KAMPÜS

06.01.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinde güneş pilleriyle başlatılan temiz enerji projesinin ardından ulusal medyada geniş yer bulan projelerimize şimdi de ‘Temiz Üniversite Yeşil Kampüs’ eklendi.

Proje kapsamında Üniversitemiz araç filosuna dâhil edilen 2015 Model hidrolik vakumlu yol süpürme aracı 30 Aralık 2015 tarihinde teslim alındı. Test sürüşü Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN tarafından yapılan araçla, çevreci bir adım daha atıldı.

Araç teslimine Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai TUNCA ve Prof. Dr. Törün ÖZER ile Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN ve araç tanıtım personeli katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN; aracın kullanımı ve fonksiyonları hakkında bilgi alırken, aracın Üniversitemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.