“Yaşlılara Saygı Haftası” Nazilli’de Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı

31.03.2016
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikler 15-25 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşti.

“Bakımlı Yaşlanmak” paneli ile başlayan etkinlikler, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO, Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi Birimi işbirliğiyle yatağa bağımlı yaşlılara düzenlenen ziyaretlerle devam etti. Gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde Rektörlüğümüzün katkılarıyla hazırlanan erzak paketleri ailelere dağıtıldı. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde yüksekokul öğrencilerimiz yaşlıların bakım gereksinimlerinin karşılanmasına yardımcı oldu.

Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 23 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilen söyleşiye, çocukluğu Sümerbank Kampüsü’nde geçmiş, Sümerbank Nazilli Basma Fabrikası'ndan emekli İlhan Öden’in konuşmacı olarak katıldı. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği söyleşide Öden, kampüsün tarihi hakkında bilgiler vererek, fabrikanın Türkiye ekonomisi açısından önemini vurguladı. Konuşmacının sunumunun ardından, kampüs alanında yer alan Atatürk Müzesi tüm katılımcıların eşliğinde gezildi.