Yapay Zeka Topluluğu, Veriye Dayalı Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Seminerine Katıldı

01.06.2022
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi bünyesi altında faaliyet gösteren Yapay Zeka Topluluğu, 26 Mayıs 2022 tarihinde Söke Sınav Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Veriye Dayalı Dijital Pazarlama ve E-ticaret” seminerine katıldı.

Seminerde, Endüstri Mühendisi ve RevolutionDM isimli Pazarlama ve Danışmanlık firmasının kurucusu olan Yılmaz Bozan, e-ticaret, dijital pazarlama, sosyal medya konusunda bilgi ve deneyimlerini aktardı. 2022 yılı içerisinde Yılın Dijital Pazarlama ve E-Ticaret ödülünü alan Yılmaz Bozan, katılımcılara farklı bakış açıları kazandırdı. Sunum katılımcıların çeşitli soruları cevaplanarak son buldu.