Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon Programı Düzenlendi

01.10.2024
Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Üniversitemize yeni başlayan öğrencilere yönelik düzenlenen 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Uyum (Oryantasyon) Programı, 30 Eylül 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Kültür Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nden Hatice Yılmaz, SKS tanıtım sunumunu gerçekleştirerek öğrencilere yönelik sunulan hizmet, etkinlik, program ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mühendislik Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Efe Tekeli, öğrenci toplulukları hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulundu.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Rıdvan Korkut ve Öğr. Gör. Hasan Ulvi Evren, gerçekleştirdikleri sunumda yüksekokul hakkında ve eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bertan Akyol'un öğrencilere mesajının iletilmesi ile devam eden program, öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.