Yabancı Diller Yüksekokulu ile Nazilli, Buharkent ve Karacasu MYO’da Yeni Atamalar Gerçekleşti

25.04.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 20/b, Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği’nin 12/b maddeleri gereğince 25 Nisan 2023 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu, Nazilli, Buharkent ve Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulunda yeni atamalar gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Doç. Dr. Bertan Akyol atanırken; Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kaya, Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ise Dr. Öğretim Üyesi Niyazi Küçük atandı.

Öğretim üyelerimize yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileriz.