Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

08.09.2021
Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 8 Eylül 2021 AİSYM Toplantı Salonu’nda tarihinde gerçekleşti

Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Burcu Aydın, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Soner Sofracı ve akademik personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Burcu Aydın, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diledi.

Üniversitemizin hızlı bir büyüme içerisinde olduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, tüm öğretim üyelerine bilimsel çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve yönetim olarak her zaman desteklemeye hazır olduklarını ifade etti.

Üniversitemizin birçok alanda Türkiye’de lider olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemizin 28 yıllık tarihinde ilkler yaşanıyor. Özverili çalışmalarınızdan dolayı her birinizle gurur duyuyorum. Huzur ve sükûnet içinde bilimsel çalışmalarımıza hep birlikte devam edelim.” dedi.

Yabancı Diller Yüksekokulu hakkında genel bilgilendirmede bulunan Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Soner Sofracı sunumunda, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının genel değerlendirmesini yaparak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde karma eğitimin Yabancı Diller Yüksekokulunda uygulanma şeklinden bahsetti.

Öğr. Gör. Soner Sofracı, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi için yapılan diğer hazırlıkları anlatarak sunumunu tamamladı