Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Voleybol Takımımızdan Dostluk Maçı

24.11.2017
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında “Kadına Şiddete Sıfır Tolerans” sloganıyla Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen voleybol müsabakası, 23 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu  (BESYO) voleybol takımı öğrencilerinin gerçekleştirdiği dostluk maçına; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Voleybol Takımımız kadın-erkek karma takımlar oluşturarak sahaya çıkarken, dostluğun kazandığı maçın sonrasında Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, şiddetin bir insan hakkı ihlali olduğunu söyledi. Bozçelik “Kadına şiddet insanlığa ihanettir. Toplumda önemli bir yeri olan kadınların maruz kaldığı olumsuzluklara dikkat çekmek için birçok etkinlik düzenliyoruz. Bu konuda bize destek veren Üniversite yönetimine ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bozçelik’in; Takım Antrenörleri BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esin Ergin ve Okt. Reşit Mercan’a çiçek takdim etmesiyle program sona erdi.

 

 

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN