Türkiye Aşçılar Milli Direktörü ve Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı da olan Öğr. Gör. Sezgin, Vietnamlılara Türk Mutfağının en önemli tatlarından oluşan eşsiz bir menü hazırlayarak Türk Damak Tadını Vietnamlılara sundu. Özel Türk Mutfağı Günü düzenlenen festivalde Ezogelin Çorbası ile başlayan menüde aperatif olarak Şakşuka, İmam Bayıldı ve Arnavut Ciğeri, ana yemek olarak Hünkâr Beğendi, Kuzu İncik, Köfte ve Tavuk Kanat, tatlı olarak da Fırında Sütlaç ve Kabak Tatlısı lezzetleri Vietnamlılarla buluşturuldu.
Türkiye, Fransa, İngiltere, İtalya, İsveç, Hindistan, Yunanistan, Rusya başta olmak üzere 12 farklı ülke mutfağının seçkin ürünlerinin sergilendiği ve sunumlarının yapıldığı festivalde Üniversitemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Öğr. Gör. Şef Emrah Köksal Sezgin’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Öğretim Üyelerimiz Balkanlar’da Akademik Temaslarda Bulundu
Tıp Fakültesi 2024–2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Köşk MYO Öğrencilerinden Anlamlı Kitap Bağışı
Öğretim Üyemize Uluslararası Onur Ödülü
Daire Başkanlarıyla Yatırım Planlamaları Odaklı Toplantı Yapıldı
Devlet Konservatuvarı Öğrencilerinden Piyano Resitali
Üniversitemiz Nazilli İİBF den Uluslararası Akademik İş Birliğine Bir Yenisi Daha Eklendi
Veteriner Fakültesinde Ulusal Akreditasyon Değerlendirme Ziyareti Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemiz, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında Öğrencilerle Buluştu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu