Türkiye Aşçılar Milli Direktörü ve Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı da olan Öğr. Gör. Sezgin, Vietnamlılara Türk Mutfağının en önemli tatlarından oluşan eşsiz bir menü hazırlayarak Türk Damak Tadını Vietnamlılara sundu. Özel Türk Mutfağı Günü düzenlenen festivalde Ezogelin Çorbası ile başlayan menüde aperatif olarak Şakşuka, İmam Bayıldı ve Arnavut Ciğeri, ana yemek olarak Hünkâr Beğendi, Kuzu İncik, Köfte ve Tavuk Kanat, tatlı olarak da Fırında Sütlaç ve Kabak Tatlısı lezzetleri Vietnamlılarla buluşturuldu.
Türkiye, Fransa, İngiltere, İtalya, İsveç, Hindistan, Yunanistan, Rusya başta olmak üzere 12 farklı ülke mutfağının seçkin ürünlerinin sergilendiği ve sunumlarının yapıldığı festivalde Üniversitemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Öğr. Gör. Şef Emrah Köksal Sezgin’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Doktora Öğrencilerimize, TÜBİTAK'tan 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Desteği
Öğrencimize, Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığından Ödül
Kampüsümüzde, Ortaöğretim Kurumlarını Ağırlamaya Devam Ediyoruz
Nazilli MYO’da Kızılay Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi
Gazetecilik ve Yeni Medya Topluluğu, "Spotlight" Filmi ile Gazeteciliği Keşfetti
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Üniversitemizde, Dünya Felsefe Günü Kapsamında Sempozyum Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu