Veteriner Fakültesinin Projesine TÜBİTAK’tan Destek

09.10.2023
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ece Koç Yıldırım'ın danışmanlığını, öğrencimiz Mehmet Altıntaş’ın yürütücülüğünü yaptığı ve öğrencimiz Nurseda Özdemir’in yardımcı araştırmacı olarak yer aldığı "Hızlı Büyüyen Etlik Piliçlerde Aralıklı Aydınlatma ve Yeşil Işığın Serum Melatonin Düzeyi, Kalbin Elektriksel Aktivitesi ve Oksidatif Metabolizmasına Etkisi" başlıklı araştırma projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi öğrencilerimizin TÜBİTAK’a sunduğu proje, TÜBİTAK-BİDEB 2023 yılı 2209-A 1. Dönem Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.